2018-12-09 05:54:40• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Halak - Nyugalomra van szüksége

Napi horoszkóp december 9-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

Szedje kicsit össze magát, csináljon valamit, különben egyre fáradtabb és tehetetlenebb lesz, és ezzel az egészségének is csak árt. Menjen ki a friss levegőre! Ezt a napot mintha csak egy kellemes túrára teremtették volna. Este lazítson!

 

Bika: IV. 20. - V. 20.

A Hold a Bak jegyében áll. Ez lehetővé teszi, hogy alaposan kialudja magát. Legszívesebben nagyon sok emberrel venné körül magát, a családdal és a barátaival is, minél többel, annál jobb.

 

Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Kezdje lassan a napot, amúgy is sokat dolgozott ezen a héten. Először is nyugalomra van szüksége, utána azonban társaságra. Egy rokonlátogatás nagyon jól fog lezajlani. Sokat tudnak majd mesélni egymásnak.

 

Rák: VI. 22. - VII. 22.

Könnyed hangulatban telik az idő, egy-két problémát jól meg tud oldani. A Hold a Bak jegyében áll, a Rák jegyével szemben. Csodálatosan tud lazítani. Egy rövidebb kirándulás a szép természetben új erőt adhat önnek a következő hétre. Zárja ezt a hetet egy finom vacsorával.

 

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Ma nyugodtabban mennek tovább a dolgok. Alaposan pihenje ki magát. Szépítgesse az otthonát, rendezze át egy kicsit a szobákat, csináljon helyet a karácsonyfának! Nézze át a legújabb katalógusokat, szerezzen ötleteket a téli divathoz. Este egy rövid séta jó gondolatokat juttat eszébe.

 

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Töltse fel magát energiával, tegye azt, ami örömet szerez önnek. Kössön új barátságokat, ápolja régi ismeretségeit. Ünnepeljen, vagy szervezzen egyedül programokat. Mindegy, hogy mit tesz, az a fontos, hogy lazítani tudjon.

 

Mérleg: IX. 23. - X. 22.

A Nap és a Jupiter továbbra is a Nyilas jegyében áll. Menjen ki a természetbe. Töltse fel magát energiával a következő hétre. Ne hagyja magát sürgetni. Ami nem történik meg magától, nyugodtan várhat még egy ideig.

 

Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Élvezze a csend hatalmát! Próbáljon meg délután lazítani. Szervezzen magának egy szép napot, pihenjen, olvasgasson, tegyen egy nagy sétát!

 

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Ma menjen el a kedvesével kirándulni, akár egy hosszú túrát is szervezhet. Most ismét közelebb kerülhetnek egymáshoz. Ha ön egyedülálló, szórakozás közben új embereket is megismerhet.

 

Bak: XII. 22. - I. 19.

Kezdje kényelmesen a napot, aludja ki magát alaposan, reggelizzen kiadósan, és hívja fel a barátai egyikét. Pompás kikapcsolódást ígér ez a vasárnap. Élvezheti majd a semmittevést. Este pozitív energiák kísérik.

 

Vízöntő: I. 20. - II. 18.

A Nap és a Jupiter a Nyilas jegyében áll. Ez a nap édes semmittevésre csábítja. Minden zavar nélkül kezdheti ezt a napot, egy-két változtatást még elvégezhet az otthonában, hiszen teljesen elemében lesz. Délután örülhet az önhöz hasonló érdeklődésű emberek társaságának.

 

Halak: II. 19. - III. 20.

Pihenésre, csendre, nyugalomra van szüksége. Ha nagy családban él, most akkor is vonuljon félre egy kicsit, legalább egy-két órára! Ez töltheti fel ma a leginkább.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: